top of page

Vedligeholdelse

Det kan kræve meget tid og overskud at passe og pleje et udeareal. Græsset skal slås, der skal fjernes ukrudt og klippes hæk. Hvis man skal have en pæn og ryddelig have, kræver det mange timer om måneden. Her hos Algreen Anlæg tilbyder vi at vedligeholde dit udendørsareal for en fast pris på Østfyn, Sydfyn, Midtfyn og Odense. Vi tager os af alle de tidskrævende opgaver, så du kan nyde tiden uden for, uden at skulle tænke på havearbejde. Hos Algreen Anlæg har vi mange års erfaring inden for faget, og vi klarer alle de nødvendige opgaver, så du får det bedste resultat året rundt.

Vi udfører blandt andet følgende

 

Vedligeholdelsesopgaver:

  • Almindelig vedligeholdelse

  • Græsslåning

  • Gasbrænding

  • Hækkeklipning

  • Buskrydning/kratrydning

  • Rensning af tagrender

  • Beskæring af træer og buske

 

Oplev fordelene ved en fast aftale

Med en fast aftale hos os får du ikke alene en lettere og mere enkel hverdag. Du får også en smuk og velplejet have, som bliver forberedt ordentligt til årstiderne, og derfor kommer til at stå meget flottere året rundt. Det betyder desuden et meget renere udtryk og dermed et bedre helhedsindtryk, hvilket er vigtigt for mange, både private og erhverv.

 

Ring og få et godt tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon: 22 56 55 10 og E-mail: m.algreen@stofanet.dk. Her kan vi sammen finde ud af, hvilke opgaver du ønsker vi skal klare for dig, så vi kan sammensætte et godt tilbud. Hvis du ønsker en fast vedligeholdelsesaftale, kan vi lave et tilbud til en fast, konkurrencedygtig pris. Vi lægger stor vægt på at opfylde dine ønsker på en så fleksibel og professionel måde som muligt.

Vi plejer de grønne værdier og udføre alle opgaver professonelt, de udføres af faglært anlægsgartner.

Kontakt os

 

Algreen Anlæg

Nonnebovej 3A

5550 Langeskov

22565510

m.algreen@stofanet.dk

bottom of page