top of page

Profil


Her hos Algreen Anlæg har vi udført alt inden for nyanlæg og vedligeholdelse lige siden år 2001, hvor Michal Algreen Matthiesen startede firmaet. Selvom opgaverne i årenes løb har været vidt forskellige, er passionen for at arbejde med haver og anlæg den samme. Algreen Anlæg har altid stået for smukt anlagte haver med en klare intentioner og et kreativt islæt. Med tiden har vi udført en lang række opgaver inden for anlæg, beplantning, beskæring og vedligeholdelse på Østfyn, Sydfyn, Midtfyn og i Odense. Vi er lokalt forankrede, og ønsker du en have eller et grønt areal med en personlig udstråling, er du altid velkommen til at ringe.

Vi hjælper dig med at udforme og anlægge:


Som professionelle anlægsgartnere sætter vi en stor ære i at inkludere dig i vores arbejdsproces, så du bliver tilfreds med resultatet. Som kunde hos os får du indsigt i processen, og har du spørgsmål, er du altid velkommen til at spørge os. Vi hjælper dig med at udforme det grønne areal, parken eller haven, og så anlægger vi den for dig. Det er vigtigt for os, at arbejdet er gjort korrekt, så anlægget kan stå flot i mange år. Derfor sikrer vi os, at der er de helt rigtige forhold, så planterne kan trives og vokse som de skal.
 
Haver kan også være kreative

Et af vores mål er at udforme flere fantasifulde og kreative haveanlæg. Haver der kan inspirere og gøre folk glade er de bedste haver, og man kan altid mærke, hvorvidt der er en tydelig tanke bag eller ej. Hvis du er interesseret i vores hjælp til at få et smuk og inspirerende anlæg, er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

 

Algreen Anlæg

Nonnebovej 3A

5550 Langeskov

22 56 55 10

m.algreen@stofanet.dk

Terrasse med græsk granit_edited_edited_
Plantekumme palisade sten_edited_edited_
Gangsti brud natursten_edited_edited_edi
bottom of page